IT-Kompetencer

Vores tekniske færdigheder

Vi bygger avancerede brugerdefinerede Microsoft Access database applikationer - vi er specialiserede i Access udvikling med SQL backend, Access Web-databaser på SharePoint med Access Services. Vi tilbyder også løsninger på andre områder: .NET, ASP.NET, SQL Server og mere.

Udviklingsværktøjer

1/5

DevExpress

DevExpress suite af produkter der giver lidt extra look and feel til moderne app's og tilbyder et væld af forbedrede funktioner der gør livet lettere for udviklere og brugere. DevExpress har nye kontroller der giver outlook og office look direkte i developer studio, med valgfri temaer der tillige kommer med egen designer. Det hele kan umuligt beskrives her, se mere på DevExpress hjemmeside.

Microsoft Visual Studio

Visual Studio er af indlysende grunde de facto standard indenfor windows udvikling, og er altså endnu et værktøj i kassen når der skal laves løsninger til windows. 

.NET UDVIKLING

MS SQL

SQL Server Management Studio (SSMS) er en software pakke som distribueres som en del af SQL server installationen. SSMS benyttes til konfigurering og administration af komponenter i SQL serveren. SSMS har tillige script editor og grafiske værktøjer til at arbejde med serveren. 

SQL Udvikling

Microsoft Office

Microsoft officepakken i alle versioner er i sig selv et udviklingsværktøj når det gælder at opbygge funktionalitet i VBA og forskellige scanarier omkring workflow. Vi bruger desuden flere værktøjer der bygger  ovenpå office produkterne for at udvide funktionaliteten, ligeledes har vi vore egenudviklede moduler vi kan genbruge fra projekt til projekt for at øge produktiviteten.

MERE OM MICROSOFT OFFICE ACCESS

RED GATE

SQL Toolbelt fra RED-GATE er et uvurderligt værktøj til let og hurtigt at distribuere og opdatere løsninger, fra udviklingsmiljøet til produktionsmiljøet. Endvidere et meget stærkt værktøj til generel database administration.

Vi har inkluderet RED GATE'S SQL Comparison SDK i flere projekter der derved tillader at den endelige løsning selv, let og elegant kan opdatere en installation til nyeste SQL version.

Database udvikling

MS SQL udvikling