MS Access projekter

Herunder eksempler på nogle Microsoft Access projekter vi har leveret til, eller i lavet fællesskab med, vores kunder.

Løn administration

Case: Afregningssystem til +40 medarbejdere, for registrering af tid og udført arbejde inkl. præstations afregning og kørsel. Rapporter til bogholderi, udtræk og statistik

Vi har lavet flere forskellige løsninger inden for dette område, også time/sag.

læs mere om vores løsninger

Marketing og lead styring

Nyhedsbreve/mailinglists med mail udflet direkte i Access i HTML format incl vedhæftede dokumenter, for grupper for modtagere baseret på interesser og geografi osv. virker selv uden at Outlook er installeret.

Det findes et væld af variationer, vi leverer et produkt tilpasset Jeres behov.

Winfinans Opgraderinger

Der er flere forskellige projekter herunder, så evt. nærmere om Winfinans her.

Telemarketing databaser

Callcentre og salgsafdelinger kan drage stor nytte af automatiserede løsninger.

Vi har over tiden lavet omkring 100 forskellige løsninger, med understøttelse af dialog guide, salgsenheder, mødebooking, udsende af materialer, opfølgningslister samt phoner styring med provision og løngrundlag.

Alt optimeret på den lettest mulige arb. gang. Det er også muligt at lave tidsregistrering til mikromanagement; at benytte data til at optimere processer yderligere.

f.eks vil tidsregistrering af hvet opkald, kunne hjælpe med at korte samtaler ned og bestemme hvor lang tid hver tipe opkald reelt bør tage. Det giver bedre resultater for alle, også medarbejderne vil synes bedre om tiltag der giver dem bedre ydelse og derved bedre resultater.

Logning af aktiviter for performance og dokumentation hensyn.

Med en MS SQL server som backend er performance i top selv med +50 brugere og endnu mere.

Salgs, abonnement & ordrestyring

Ordre opsamling og behandning i Access, med integration til ERP system. Eksternt ordre booking og arbejdskort pr sag, for timer og materialer og arbejdsgange.
Integration til SMS portaler til kunde klarmelding og påmindelser, samt betalings gateway. Ligeledes fuld integration til ERP system for at lette arbejds gangen med vedligeholdelse og daglig drift.

Survey sites med Sharepoint Access Services

Vi har i samarbejde med vor kunde løst en stor opgave hvor der anvendes Access Hosting, til en række webdatabaser til data- insamling- og behandling for surveys til kvalitets overvågning.

Løsningen bygger på nogle statiske sites; portaler og et antal dynamiske sites der publiseres adhoc.
Der er integration med backoffice på SQL server med sync og dataintegration.

Lignende løsninger kunne med fordel anvendes af analyse institutter, og fjernsalgs stationer og sågar P.O.S. Point of sale.

Interesseret?

Fortæl os om dit projekt eller spørg om alt hvad du vil !

send forespørgsel